VFS Yetkilileri Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüsünde

Kanada’da bulunan Vancouver Film School (VFS ) – Sinema Okulu’ndan  Sinema ve Televizyon için Oyunculuk Bölüm Başkanı Jennifer Clement, Uluslararası Strateji ve İş Geliştirme Yöneticisi  Diwakar Gandhi, Film ve Televizyon Yazımı Bölüm Başkanı Michael Baser;  Oyun, İnternet ve ve Mobil Programlama Bölüm Başkanı Peter Walsh, 7 Kasım 2017’de Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüsünü ziyaret etti.

Prof.Dr. Elif Çepni ve Uluslararası Programlar Ofis yetkilileri tarafından karşılanan konuklar,  yapılan sunum sonrası kampüs alanının gezdi. Ilk defa okulu ziyeret eden misafirler okulun dinamik ve modern havasından etkilendiklerini belirttiler.

Vancouver Film School, 3 Boyutlu Animasyon ve Görsel Efektler, Oyunculuk Temelleri, Televizyon ve Sinema için Oyunculuk, Dijital Design, Film Yapımı, Oyun Tasarımı, Film ve Tv Programları Senaryo Yazımı, Klasik Animasyon Eğitimi  gibi sanat ve tasarım alanında birçok diploma programları sunar. Öğrencilere sunulan eğitimler teorik eğitimden ziyade uygulama odaklı bir yıl süren programlardır.

Prof. Dr. Elif Çepni „Vancouver Film Okulu ile işbirliğimizi geliştirmek istiyoruz. Sinema Okulunun yetkilililerine ev sahipliği yapmaktan zevk duyduk“ dedi.

Oyun geliştirme ile ilgili birçok kitabı olan  Oyun, İnternet ve  Mobil Programlama Bölüm Başkanı Peter Walsh oyun endüstrisinde uzun bir süre yazılım mühendisi, üst düzey mühendis  olarak çalışmış.  Crackdown, Fifa, Harry Poter, The Shoot gibi birçok tanınan oyunların üzerinde de çalışmış.

Yayın Tarihi: 30.11.2017 - 11:18:58