University Dipenogora Yetkilileri Nişantaşı Üniversitesi 1453 NeoTech Kampüsü’nde

Diponegoro Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Muhammed Zainuri, Akademik Senato Başkanı ve Dekanları 20 Mart 2018 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi 1453 NeoTech Kampüsü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yetkililer ziyaret vesilesi ile NTU International Direktörü Prof. Dr. Elif Çepni ile bir toplantı yaptı.

Prof. Dr. Elif Çepni “ Nişantaşı Üniversite öğrencilerinin uluslararasılaşmasını sağlamak için ne kadar farklı araştırma odaklı üniversite ile işbirliği yaparsak öğrencilerimize o kadar yeni tercih yapabilme imkanı sunarız. Diponegoro Üniversite yetkililerine işbirliğine açık olduğumuzu belirttik. Üniversite ile MoU anlaşması imzalama kararı aldık“ dedi.

Diponegoro Üniversite’si, Endonezya’ya bağlı Java adasının Semerang şehrinde tanınmış bir üniversitedir. Üniversite bünyesinde 51 lisans programı, 36 master programı ve 15 doktora programı bulunmaktadır. Aynı zamanda üniversite QS World University Ranking’de Endonezya’da 6. sırada , QS Asian University Ranking de ise Endonezya’da 7. sırada yer aldı.

Yayın Tarihi: 26.03.2018 - 14:11:25