The University of Arizona Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech Kampüsü’nü ziyaret etti.

Arizona Üniversitesi‘nden yetkililer Nişantaşı Üniversitesi Maslak 1453 NeoTech kampüsünü ziyaret etti.

9 Ekim 2017 tarihinde, Maslak 1453 NeoTech kampüsünde yapılan toplantıya, Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, Prof. Dr. Elif Çepni, Arizona Üniversitesi Orta Doğu İlişkileri ve Programları Direktörü Hassan Hijazi ve ilgili kişiler katıldı.

Prof.Dr. Elif Çepni tarafından okul temsilcilerine  yapılan sunum sonrası kampüs alanı gezdirildi. Maslak 1453 Neotech kampüsünü çok modern bulan Hassan Hijazi Nişantaşı Üniversitesi ile eğitim alanında her türlü işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Prof. Dr. Elif Çepni Arizona Üniversitesi yetkililerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

2018 Dünya Üniversiteleri Sıralamasına göre 161. sırada yer alan Arizona Üniversitesi özellikle Mimarlık, Astronomi, Girişimcilik, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Mühendislik alanlarında en iyiler arasında yer almaktadır.

Yayın Tarihi: 28.11.2017 - 07:47:09