Öğrencilerimiz ile Kahvaltıda Buluştuk

Uluslararası programlar ofisi tarafından Londra’da düzenlenen İngilizce dil eğitimi programına katılan Nişantaşı Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri, 12 Mayıs 2017 tarihinde The Market Bosphorus’ta organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.  Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Can Uysal’ın katıldığı kahvaltıda öğrenciler Londra’da yaşadıkları deneyimleri paylaştı.  Programa katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten öğrenciler kendilerine bu imkanı sundukları için Can Uysal’a teşekkürlerini iletti.

Programa katılan öğrencilerden Lojistik bölüm öğrencisi Tarık Taha Karagöz  bu program ile birlikte farklı kültürlerden birçok yabancı arkadaş edindiğini ve hala görüştüklerini belirtti. Sivil Havacılık Meslek Yüksekokul öğrencisi Nurilbertuğ Kocaefe ilk hafta ailemi çok özlediğim için zorlandım fakat daha sonra Londra’da müthiş yerleri keşfetmenin heyecanını yaşamaya başlayıp, yeni insanlar ile tanışınca buradan hiç ayrılmak istemediğini ifade etti.

Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı  Can Uysal,  Londra’da dilin teorik bilgisini alan öğrenci aynı zamanda sosyal hayatın içinde öğrendiklerini kullanarak teorik bilgiyi yerinde uygulamaya dönüştürmüş oluyor. Dünyan’nın önemli merkezlerinde eğitim imkanı sunarak  öğrencilerimize  uluslararası kültürü aşılayarak, aynı zamanda değişime açık, başarıyı kovalayan, vizyon sahibi birey olmanın önemini vurgulamak istiyoruz.

Yayın Tarihi: 30.11.2017 - 05:11:19