Nişantaşı Üniversitesi Öğrencileri Londra’ya Uğurlanıyor

Uluslararası Programlar Ofisi’nin organizasyonuyla İngiltere’ye gidecek Nişantaşı Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Uluslararası Programlar Ofis yetkilileri ve aileleri tarafından uğurlandı.

Uluslararası Programlar Uzmanı Deniz Ataş, Nişantaşı Üniversitesi hazırlık öğrencilerini Londra’ya uğurlamak için buradayız. Onlar için büyük bir fırsat. İngilizceyi Londra’da yaşayarak öğrenebilme imkanına sahip olacaklar. Uluslarası Programlar Ofisi olarak da bu organizasyonun bir parçası olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz.“ dedi.

Havaalanına kızını uğurlamaya gelen Nuriye Kocaefe, Nişantaşı Üniversitesi’nin bu faaliyetini kutluyorum. Daha önce kızımdan öğretmenleri ile ilgili çok iyi, olumlu tepkiler aldım. Bu eğitim faaliyeti de buna ilave olacak. Her zaman çok okuyan değil çok gezen bilir diyorlar. Öğrencilerimiz inşallah bu ikisini birleştirecek. Başarılı olacaklarına inanıyorum. İyi yolculuklar diliyorum kendilerine“ diye konuştu.

Oğlunu uğurlamaya gelen velilerden Belgin Erol, Çok heyecanlı ve çok mutluyum. İyi bir eğitim alacaklarına inanıyorum. Bu eğitimin oğluma çok faydalı olacağını düşünüyorum. Nişantaşı Üniversitesi’nin çocuklarımıza böyle bir imkan sunmasından dolayı çok mutluyuz. Umarım onlar bu fırsatı çok iyi bir şekilde değerlendirip, gelirler“ ifadelerini kullandı.

Hazırlık öğrencilerinden Mertcan Erol, Londra çok merak ettiğim bir şehir. Amacım bolca pratik yapıp, İngilizcemizi geliştirmek. Çok heyecanlı ve mutluyum“şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi: 20.11.2017 - 04:07:16