Nişantaşı Üniversitesi İngiltere Eğitim Günleri Fuarında

Biritish Council tarafından 14.10.2017 tarihinde Fairmont Quasar’da İngiltere Eğitim Günleri fuarı yapıldı. Birleşik Krallık’ın saygın üniversitelerinin katıldığı fuara Nişantaşı Üniversitesi’nden International Executive Direktörü Prof. Dr. Elif Çepni ile Uluslararası Programlar Uzmanı Deniz Ataş katıldı. Fuarda okul temsilcileri ile görüşülüp, bilgi alışverişi yapıldı.

Prof. Dr. Elif Çepni, Eğitim evrensel olmalıdır. İhtiyacımız olan şey dünyanın dört bir yanındaki insanlar ve üniversiteler arasında köprüler kurmak. Bu nedenle bu tarz organizasyonları önemsiyorum.“  dedi.

Eğitim Günleri Fuarına The University of Nottingham, University of Exeter, King’s College London, Queen Mary University of London gibi İngiltere’nin seçkin üniversiteleri stand açarak, katılımcılara bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 30.11.2017 - 05:12:48