Nişantaşı Üniversitesi ile VFS Arasında MoU Anlaşması İmzalandı

Nişantaşı Üniversitesi ile Kanada’nın önemli film okullarından olan Vancouver Film School arasında MoU ( Memorandum of Understanding ) anlaşması yapıldı. Akademik iş birlikleri için yapılan anlaşma, Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal ve Uluslararası Strateji ve İş Geliştirme Yöneticisi Diwakar Gandhi tarafından imzalandı.

Geçtiğimiz hafta görüşmeye gelen okul yetkilileri, görüşmenin olumlu geçmesi sonucu Nişantaşı Üniversitesi’ni tekrar ziyaret ederek, gerçekleşen görüşmeler neticesinde iki kurum arasında yaz okul, kış okulu ve dönem programları gibi birçok alanda işbirliği yapılması kararı alındı.

Vancouver Film School ile yapılan görşmeye katılan Prof. Dr. Elif Çepni „ Türk Film endüstrisi büyüyor ve İstanbul şimdi sinemacılar için çok popüler bir yer. Bugün VFS ile çok faydalı ve güzel bir uluslararası işbirliğinin başlangıcına imza atıldı.“ dedi.

Yayın Tarihi: 30.11.2017 - 05:06:30