Maslak 1453 NeoTech Kampüste Tanıtım Haftası

13 Temmuz – 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Maslak 1453 NeoTech kampüsünde tanıtım günleri gerçekleşti. Yoğun bir çalışma maratonundan ardından, elde ettikleri başarı sıralamasına göre üniversite ve bölüm tercihinde bulunacak öğrenciler Nişantaşı Üniversitesi‘ni ziyaret etti.

Tanıtım günleri etkinlikleri kapsamında aday öğrencilere Uluslararası Programlar Ofisi tarafından yurt dışı programları tanıtıldı. Etkinlikte, Londra ve Dublin şehirlerinin simgelerinin yer aldığı illüstrasyon çalışmaları, Sherlock Holmes ve Elizabeth kıyafetleri giyen mankenler ile eğlenceli bir ambiyans yaratıldı. Ayrıca öğrencilerin keyifli vakit geçirmeleri için şehri temsil eden Londra ve Dublin temalı arka planlar ile fotoğraf çektirdikleri Kutumubu Greenbox standı kuruldu.

Tanıtım faaliyetleri döneminde Londra’da eğitim programına katılan hazırlık sınıfı öğrencileri de stantta görev alarak aday öğrencilere Londra’daki deneyimlerini anlattı. Aday öğrencilerin yurtdışı programlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnun olan Uluslararası Programlar Ofis Direktörü Asuman Türkmen “Öğrencilere okulumuzu tercih ettiklerinde yurt dışı programlarına nasıl ve ne zaman başvurabileceklerini, bu programların kendilerine katacağı değerleri aktarıyoruz” dedi.

Yayın Tarihi: 30.11.2017 - 05:10:33