Londra’da Eğitim ve Yaşam Temalı Oryantasyon

22 Şubat 2018 tarihinde Uluslararası Programlar Ofisi tarafından Londra’da İngilizce dil eğitimine devam edecek Nişantaşı Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri için “Londra’da Eğitim ve Yaşam“ temalı oryantasyon gerçekleştirildi.

Kd. Hakim Alb. Süleyman Takkeci Konferans Salonunda yapılan organizasyona Rektör Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, NTU International Direktörü Prof. Dr. Elif Çepni, hazırlık sınıfı öğrencileri ile birlikte aileler katıldı.

Program, Rektör Prof. Dr. Esra Hatipoğlu’nun ve Prof. Dr. Elif Çepni’nin yapmış oldukları konuşma sonrası öğrencilerin Londra’da kalacakları yurt konaklaması hakkında detaylı bilgi almak için GoBritanya Konaklama Direktörü Sevgi Kaya ile Skype bağlantısı yapılarak devam etti.

Uluslararası Programlar Ofis Direktörü Asuman Türkmen Yıldız ve Uluslararası Programlar Uzmanı Deniz Ataş tarafından öğrencilere İngiltere’ye gitmeden önce uçuş ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar, Londra’da yaşam, alacakları eğitimin içeriği ve farklı kültür anlayışına sahip toplumda alacakları eğitim ile birlikte kendilerine katacakları değerleri kapsayan sunum yapıldı. Sunumun ardından geçen sene Londra’da İngilizce dil eğitimi alan hazırlık sınıfı öğrencileri Batuhan Silen, Birkan Akpınar, Kerem Çelik, Mertcan Erol deneyimlerini paylaşmak amaçlı sahneye çıkarak soru cevap bölümünde katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yayın Tarihi: 23.02.2018 - 11:35:29