Griffith College Temsilcileri ile Dublin’de Görüşüldü

Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası Programlar Direktörü Asuman Türkmen Yıldız, Uluslararası Programlar Uzmanı Deniz Ataş 4 Mart 2018, Pazartesi günü İrlanda’nın en büyük özel üniversitesi Griffith College’ı ziyaret etti. Öğrenci Temin Ofisi Bölge Müdürü Seda Özcan tarafından karşılanan Nişantaşı Üniversite yetkilileri kampüsü gezerek, üniversitenin sahip olduğu imkânlar hakkında bilgi aldı.

Kampüs tanıtımının ardından Uluslararası Ofis Direktörü Kevin Geoghegan ve Öğrenci Temin Ofisi Bölge Müdürü Seda Özcan ile toplantı yapıldı. Nişantaşı Üniversitesi ve Grifftith College ile ilişkilerin güçlenmesi için yapılan görüşmede Dublin’de yazın yapılması planlanan programların detayları konuşulup, netleştirildi.

Griffith College Uluslararası Ofis Direktörü Kevin Geoghegan, “İlk öğrenci grubunun bu yaz İrlanda’ya gelecek olmalarından dolayı heyacan duymaktayız ve Griffith College’da olumlu bir deneyim yaşamalarını sağlamak için sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz“ dedi.

Öğrenci Temin Ofisi Bölge Müdürü Seda Özcan “Dublin, öğrencilerin çok kolay uyum sağlayacağı, mükemmel bir yer. Üniversite ortamında uluslararası öğrenciler ile birlikte dil öğrenmek ve akademik anlamda eğitim almak öğrenciler için büyük bir deneyim olacaktır.“ diye belirtti.

1974 yılında kurulan Griffth College İrlanda’nın Dublin, Cork ve Limerick şehirlerinde bulunan kampüslerinde 7000’den fazla öğrencisi olup, ulusal ve uluslararası saygın bir üne sahiptir

Yayın Tarihi: 12.03.2018 - 07:43:04