Akademik Dil Uygulama Merkezi’nde Eğitim Başladı

Nişantaşı Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri 26 Şubat 2018, Pazartesi günü Londra Akademik Dil Merkezinde eğitime başladı. Öğrenciler; sabah genel İngilizce, öğleden sonra konuşma dersinin ardından haftanın belirli günlerinde yabancı öğrenciler ile sosyalleşmek ve İngilizce pratik yapmak amaçlı konuşma derslerine katılmakta. Londra’nın merkezi Holborn’da bulunan Nişantaşı üniversitesi Akademik Dil Merkezi’nde hazırlık sınıfı öğrencileri bu programa katılarak dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler ile birlikte aynı ortamda İngilizceyi öğrenme, farklı kültürlere sahip insanlarla arkadaşlık kurma ve onlarla keyifli vakit geçirme şansına sahip olmaktalar. Aynı zamanda profesyonel, güler yüzlü akademik ve idari çalışma kadrosu sayesinde öğrenciler okula ve eğitim sistemine kolaylıkla uyum sağlamakta.

Hazırlık sınıfı öğrencileri yoğun eğitimin ardından, kendilerine ilk hafta liderlik yapmak amaçlı eşlik eden Asuman Türkmen ve Deniz Ataş’ın rehberliğinde şehirde alışveriş yapacak, yemek yiyecek yerleri keşfedip, okula yürüme mesafesinde bulunan turistik yerleri ziyaret etti. Öğrenciler alışveriş yaparken, yemek sipariş ederken ya da yol tarifi sorduklarında İngilizce konuşmak zorunda kalıyorlar bu da okulda aldıkları İngilizce eğitimin kitaplarla sınırlı kalmamasını sağlıyor.

Nişantaşı Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri çok kültürlü ve enerjik bir şehir olan Londra ‘da eğitim alarak İngilizce öğrenmenin yanı sıra birçok deneyim edinme, daha geniş bir vizyon sahibi olmak gibi çok yönlü gelişim gösterme imkanına sahip olmaktalar.

Yayın Tarihi: 02.03.2018 - 12:00:16